Kahfi Market

Ini Cara Rawat Masalah 3 Serangkai Hingga Ke Akar Umbi Dengan Menggunakan 5 Beradik

Makanan Kaya Antioksiden & Sangat Bermanfaat Untuk Badan Anda Kekal Sihat… Serta Boost Sistem Imuniti.

Kenapa 5 Beradik? Teruskan membaca… mungkin inilah penyelesaian yang anda cari selama ini untuk merawat penyakit 3 serangkai yang sedang anda hadapi.

3 serangkai sering menjadi ancaman

Ramai ada sakit jantung, darah tinggi & diabetes Tapi…

Pada masa yang sama, badan makin tinggi peluang nak dapat penyakit lain pulak & kena consume ubat sampai meninggal tapi sakit tak hilang sebab…

Keluarga saya pun ada masalah yang sama macam ni.

Boleh kata masuk umur 30an kita dah mula ada sakit-sakit. Dan paling merisaukan itulah tanda nak bermulanya penyakit-penyakit berisiko tinggi.

Mak ada darah tinggi, abah ada kanser & gastrik.

Mak abah saya memang kena makan ubat yang doktor bagi hari-hari.

Lebih kurang 20 tahun saya tengok cara makan mak abah saya. 

Nampak normal bukan hari-hari makan Mcd pun.

Bila saya perhati perlahan-lahan, tengok ingredient dengan packaging makanan tu. Rupanya semua bergelumang dengan gula.

Dari kicap, sos, mentega, roti, biskut… kalau buat listing tak habis satu website ni.

Itu baru gula, belum lagi kandungan lain macam pengawet, perisa & macam-macam bahasa sains yang pelik.

Makanan semua ni hari-hari kita guna. Kalau tak makan roti gardenia, biskut lemak, sos jalen semua tu boring la hidup ni.

Sampai saya terfikir macam mana nak :

Terdetik jugak dekat hati, dah tak ada ke produk yang boleh selesaikan sakit 3 serangkai & hilangkan terus sakit tu sampai bila-bila? 

Jawapannya… Ada !!

Hai semua, saya Aziela Mokhtar boleh panggil Zella. Ini produk yang saya & keluarga guna untuk selesaikan masalah penyakit 3 serangkai & penyakit lain.

Kisah ni bermula macam ni. Sejak pandemik melanda dunia, saya & suami selalu tengok berita kematian demi kematian dekat berita.

Majoriti yang meninggal adalah orang yang ada penyakit.

Dari situ kami tersedar betapa pentingnya kesihatan & hidup tanpa berpenyakit.

Kami pun selalu sembang soalan ni bermain dekat fikiran :

Dari situ, kami mula kaji & kaji tentang sains pemakanan ciptaan Tuhan

Sebab saya percaya makanan “REAL FOOD” itu sendiri adalah ubat untuk selesaikan penyakit & dari makanan jugak lah “kita cari penyakit”.

Lepas dah kaji, saya pun pilih beberapa jenis “REAL FOOD” untuk diamalkan setiap hari.

Kesan yang saya rasa ialah :

Saya pasti badan saya tengah bekerja untuk recovery balik dan menghasilkan sel-sel yang baik.

Saya tak tunggu lama, saya hadiahkan set “REAL FOOD” ini pada mak abah saya pulak yang memang dah ada penyakit.

Hasilnya alhamdulillah, mak saya dah tak consume ubat hospital & badan cepat recovery dari sakit-sakit.

Abah saya pulak sampai sekarang masih kena makan ubat sebab sakit dia agak kritikal. Cuma saya nasihatkan setiap hari amalkan jugak set “REAL FOOD” ni.

Saya rasa teruja dengan SET REAL FOOD ini.

Tuan puan teruja tak?

Tapi sebelum itu, saya nak tuan puan faham konsep badan & makanan.

Ada perkara penting yang saya dah jumpa tentang ini iaitu :

01.

YANG PERTAMA: bila kita nak hidup sihat & mencari penawar kepada sakit, ini 5  jenis makanan yang patut kita amalkan.

02.

YANG KEDUA: badan kita asal dari tanah dan mempunyai banyak unsur yang sama seperti tanah. Jadi badan akan pulih dengan sendirinya bila kita masukkan “REAL FOOD” berbanding “PROCESSED FOOD”.

03.

YANG KETIGA: jauhkan makanan ini dari masuk ke tubuh kita, sebab ini punca dasyat pelbagai penyakit yang ada sekarang ni.

selepas saya dah faham konsep ini & slowly amalkan, baru saya sedar kenapa SET REAL FOOD ini boleh selesaikan 3 serangkai & pelbagai sakit lain.

Ada 3 Sebab Terbaik Yang Saya Boleh Simpulkan Kenapa Produk Ini Mujarab

ANTIOKSIDAN TINGGI

untuk melawan radikal bebas dalam badan. radikal bebas akan merosakkan sel sel baik. Bila sel baik kurang, yang ada hanya sel jahat & dari situ penyakit menyerang.

REAL FOOD

Makanan yang sumber dari tanah, kena cahaya matahari & makanan yang tidak mengalami pemprosesan yang banyak.

TIADA KIMIA

Tiada dadah, pengawet, perasa, gula, bahan artificial & etc.

Memperkenalkan..

Set 5 Beradik

Set 5 beradik adalah kombinasi Lima “Real Food” Untuk Kesihatan Anda

Produk Dari : Kahfi Market

Untuk Siapa Set 5 Beradik Ini?

Yang dah ada penyakit 3 serangkai

Dah ada penyakit dalam badan

Badan mula tunjuk respon senang jatuh sakit

Dah kena pantang makan

Badan rasa kurang tenaga & malas

Selalu stress, susah tidur

Nak kurus & nak diet yang betul

Orang muda yang risau tua nanti ada penyakit

Apa Perubahan Yang Anda Akan Dapat Selepas Amalkan Real Food?

Cara Guna Set 5 Beradik

Jadi lepas ni tuan puan jangan tukar-tukar produk lagi… sebab SET 5 BERADIK dah direka khas untuk selesaikan masalah hingga ke akar umbi. Sakit hilang, sihat pun dapat.

Kami dah pun buat sukatan khas untuk digunakan selama sebulan.

Lepas dah beli sekalipun, kami tak abaikan tuan puan sekalian. Kami sediakan satu FB group support khas untuk berkongsi tips hidup sihat sepanjang hayat & bongkarkan makanan-makanan yang membawa kepada penyakit.

Kenapa Pilih Kahfi Market Enterprise Sebagai Penasihat Kesihatan Anda?

Masa Untuk Bertindak

kami menawarkan 3 set untuk dipilih

Madu Tualang

set percaya dengan janji tuhan

madu, olive, kurma

set kembalikan sel-sel baik

5 beradik

set cintakan badan & benci sakit

Bonus!

Free Ebook Hero Food Bernilai RM 50 dengan setiap pembelian.

Ada lebih 50 recipe makanan dan masakan guna madu, habbatusauda, olive oil dan banyak lagi!

Hidup sihat itu adalah satu nikmat!

Soalan Lazim/FAQ

Ye, produk Kahfi adalah asli dan kami hanya pilih dari premium grade, di import direct dari sumber. Contoh madu tualang kami dari Pahang terus ko botol. Olive oil pula di import fresh dari Yemen. Sumac dari ladang Turkey. Biji habbatusauda dari India dan di proses di Malaysia. Kurma ajwa dari ladang kota Madinah.

Tak kira berapa umur anda (kecuali bawah 1 tahun), 5 beradik boleh di makan oleh sesiapa sahaja.

Kami akan buat shipping pada hari yang sama selepas anda order. Delivery akan ambil masa 2-3 hari.

Selepas anda order, kami akan bagi anda “tracking number” untuk anda trace produk anda di mana. Sekiranya ada perkara yang tidak dapat di kawal, jangan risau, kami akan full refund sepenuhnya. Email ke support team kami.

Set 5 Beradik ini boleh terus makan begitu sahaja. Guna sudu besar, tuang dan makan. Cuma kalau madu… nabi kita makan campur dengan air dulu.

1 set 5 Beradik kami reka khas untuk bertahan selama 1 bulan.

InsyaAllah tiada. 5 Beradik adalah makanan sunnah dan makanan yang di sebut dalam al-quran (kecuali sumac). Apa yang nabi makan, insyaAllah itu lah yang terbaik.

Kami nasihatkan untuk amalkan 5 beradik sepanjang hayat. Manfaat yang ada dalam 5 beradik terlalu banyak untuk tubuh badan anda.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop